Vi är en firma med många års erfarenhet i branschen som arbetar i hela Värmland och har Karlstad som utgångspunkt. Vi satsar på service, kunskap, kvalitet och design med en nära relation till dig som kund. Alla som arbetar på Eldialog har stor erfarenhet och goda kunskaper inom elbranschen. 
Du kan alltid vända dig till oss – då inget jobb är för litet eller för stort. Vi kan exempelvis hjälpa dig med elinstallationer, energimätningar, service & underhåll, luftvärmepumpar, vitvaror, data, telefoninstallation och larm. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter.

 

 

 

Service

Service

Det viktigaste för oss är att lyssna på kundens krav och önskemål. Vi strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar och har som service att hålla snabba inställningstider och erbjuda ett bra pris redan från början.
Kunskap

Kunskap

Vi inom Eldialog är välutbildade och har goda kunskaper inom samtliga elinstallationer. Med tidigare erfarenheter och ambition är vi redo för kundens utmaningar.
Kvalitet

Kvalitet

Vårt mål är att ständigt ha ett nära samarbete med såväl beställare som leverantörer för att säkerställa slutproduktens kvalitet. Vi arbetar enbart med produktmärken som håller hög kvalitet.
Design

Design

Vi håller oss ständigt uppdaterade inom det senaste på marknaden såsom brytare, vägguttag, belysning och styrning. På så vis tillgodoser vi alla kunders krav och önskemål. Vi besitter goda kunskaper och har en specialist på både ljussättning och design.