Tjänster

Automation, styr- och reglerteknik

För våra kunder, främst inom industrin, utför vi olika uppdrag inom automation och styr- och reglerteknik. Det ena uppdraget är inte likt det andra, men ofta handlar det om industrimaskiner, montagelinjer och liknande system.

av-konferens

AV och konferens­utrustning

– Hoppas att ni ser och hör ni som sitter längt bak…
Hur många gånger har vi inte hört den öppningsrepliken på ett möte? Det kan vara på jobbet, i skolan, föreningen eller var som helst som där flera människor samlas för att ta del av en information.

data-och-fiber

Data och fibernät

Hur snabbt och omfattande data- och fibernät behöver du? Kanske en fråga som är svår att svara på sådär direkt.

dorr-portsystem

Passersystem/port­telefoni och larm

Vill du ha automatisk öppning av garageporten hemma i huset, eller är du mer ute efter ett komplett dörr- och portsystem för din industri- eller kontorsfastighet? I vilket fall kan vi hjälpa dig att designa och installera den bästa lösningen.

IMG_8087

Elinstallationer

Du får hjälp med allt som har med elinstallationer att göra. Från en komplett elinstallation vid nybyggen till att installera jordfelsbrytare och byta ut till en jordad och säker el vid renoveringar.

1-3

Energi­mätningar och energi­besparningar

Innan man sätter in en åtgärd är det bra att veta vad problemet är. Det gäller för allting, även energi­besparingar. Vi utför mätningar och analyser innan vi ger dig förslag på hur du kan sänka energi­förbrukningen.

anställd jobbar med en kontrollbox för entreprenad

Entreprenad

Vi genomför olika entreprenaduppdrag inom ett stort antal områden. Vi tar totalansvar för allt elarbete och alla installationer vid till exempel byggnation av kontor, skolor och industrilokaler.

industri_2

Industri

När det gäller industriföretag så erbjuder vi ett flertal varianter av samarbete. Från enskilda projekt som skåpbyggnation inom automation till löpande avtal för service och underhåll.

chuttersnap-xfaYAsMV1p8-unsplash

Laddstolpar

Laddstolpar är av naturliga skäl ett område som växer mer och mer. Vi säljer och installerar laddstolpar och laddboxar till både företag och privatpersoner för olika miljöer.

iStock-1409343527_webb

Luftvärmepumpar

En luftvärmepump är en mycket bra variant för både uppvärmning under kalla vinterdagar och kyla under varma sommardagar. Det ger dig ett bra inomhusklimat, oavsett vädret

IMG_8126

Service och underhåll

Vi hoppas du håller med oss när vi säger att det är viktigt att se över och få koll på elen i din fastighet. Det finns en hel del som kan hända och som kan orsaka små och stora skador.

IMG_9717

Smarta hem och lokaler

Belysningen hemma eller på kontoret handlar idag inte bara om att slå på eller av en strömbrytare och så får det lysa som det gör. Nej, idag kan du få en riktigt bra, häftig och smart ljusdesign med ganska enkla medel.

solceller

Solceller

Ett område som är extra mycket på tapeten (eller taket för att vara noga) är solceller. Snacka om en marknad som exploderat i positiv bemärkelse.

Frågor & svar

Det är inte lätt att själv hålla koll på allt som har med el att göra. Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi brukar få.

Jour i mån av tid

Startkostnad 2 200 kr exkl moms.
Tillkommer tid och reskostnad.

Jour