Elinstallationer

Du får hjälp med allt som har med elinstallationer att göra. Från en komplett elinstallation vid nybyggen till att installera jordfelsbrytare och byta ut till en jordad och säker el vid renoveringar.

Vi har också jour om det kör ihop sig med elen på kvällar och helger. Och eftersom vi är en ”lite bjussigare elektriker” kan vi många gånger guida dig rätt via telefon. Hjälp till självhjälp, så att säga.

IMG_8087

Vi finns på plats, för alla

Vi jobbar med privatpersoner, företag, myndigheter, kommuner, annan offentlig verksamhet och fastighetsförvaltare. Kort sagt – du som behöver hjälp med ett litet eller stort eljobb – hör av dig.

Från hög till låg volt

Vilken typ av elinstallation du än kan tänkas behöva kan vi hjälpa dig. Vi utför alla typer av installationer – både stora som små.

Kvalitet och certifiering

När det kommer till hantering av el är det viktigt att den som utför jobbet är behörig. Därför är vi noga med att alla våra elektriker har den certifiering som krävs.

Smarta lösningar

Vi hjälper dig gärna installera smarta lösningar för hemmet eller arbetsplatsen. Det kan vara allt från att styra lamporna till att låsa dörren med en app. Vi är även KNX-certifierade.

Ska vi kopplas samman?

Ett bra samarbete kräver en bra dialog från första början. Hör av dig till oss med dina funderingar kring olika elarbeten. Och som alltid – inget jobb är för litet eller för stort. Och det finns inga dumma frågor.

Jour i mån av tid

Startkostnad 2 200 kr exkl moms.
Tillkommer tid och reskostnad.

Jour