Passersystem/port­telefoni och larm

Vill du ha automatisk öppning av garageporten hemma eller ett komplett dörr- och portsystem för din kontorsfastighet? Eller behöver du öka säkerheten hemma eller på jobbet? Vi hjälper dig att designa och installera den bästa lösningen utifrån dina behov och hur du vill att det ska fungera.

dorr-portsystem

Trygghet och säkerhet

Systemen skapar en stor trygghet och säkerhet, både för människor och fordon. De som ska in, kommer in enkelt och smidigt. De som inte ska in, blir kvar på utsidan.

Om du installerar ett villalarm, fastighetslarm eller brandlarm kan vi se till att det går till SOS Alarm, till din mobil eller till grannen. Eller varför inte en kombination av det.

Trygga leverantörer med kvalitetssystem

Vi lägger stor vikt vid val av produkt och leverantör, då det handlar om säkerhet över tid. Vi värderar leverantörens interna lager för att processtoppen ska bli så korta som möjligt vid driftproblem. Trygga leverantörer är viktigt för vårt anseende som er samarbetspartner.

System som tillåter flera användare

Vi introducerar alltid dig som kund i hanteringen av passersystemet. En självklarhet är att det ska vara enkelt att få översikt kring vilka som har tillträde samt under vilka tider och det får aldrig vara en lång handpåläggning för att ta bort eller lägga till en behörighet.

Trygghet med rätt system

Att ha ett passersystem kan skänka trygghet då du vet att bara den som är behörig kan ta sig in. Genom att installera ett larm meddelas du om eventuella inbrott, bränder eller dylikt.

Ska vi kopplas samman?

Ett bra samarbete kräver en bra dialog från första början. Hör av dig till oss med dina funderingar kring olika elarbeten. Och som alltid – inget jobb är för litet eller för stort. Och det finns inga dumma frågor.

Jour i mån av tid

Startkostnad 2 200 kr exkl moms.
Tillkommer tid och reskostnad.

Jour