Laddstolpar

Laddstolpar är av naturliga skäl ett område som växer mer och mer. Vi säljer och installerar laddstolpar och laddboxar till både företag och privatpersoner för olika miljöer.

chuttersnap-xfaYAsMV1p8-unsplash

Box eller stolpe?

Vill du ha en laddbox hemma i garaget eller carporten? Inga problem. Kanske ett antal laddstolpar till bostadsrättsföreningen eller företaget? Och vill du ha publika laddstolpar med betalsystem så kan vi hjälpa dig med det också.

Hög kvalitet genererar kortare restid

Både laddboxar och stolpar ska hålla över tid utan att reglaget blir utslitet om det används ofta. Vi använder oss därför enbart av kvalitetsprodukter vid installation.

Rätt stolpe för rätt plats

Ska laddstolpen vara på en publik plats för de som behöver snabbladda eller ska den stå på uppfarten för fulladdning över natten? Vi hjälper till med både och.

Rätt lösning för rätt tid

Elbilen har blivit stark på marknaden och tar allt fler andelar. Att installera en laddbox eller stolpe är ett steg som ligger rätt i tiden.

Ska vi kopplas samman?

Ett bra samarbete kräver en bra dialog från första början. Hör av dig till oss med dina funderingar kring olika elarbeten. Och som alltid – inget jobb är för litet eller för stort. Och det finns inga dumma frågor.

Jour i mån av tid

Startkostnad 2 200 kr exkl moms.
Tillkommer tid och reskostnad.

Jour