Luftvärmepumpar

En luftvärmepump är en mycket bra variant för både uppvärmning under kalla vinterdagar och kyla under varma sommardagar. Det ger dig ett bra inomhusklimat, oavsett vädret. Det finns som bekant olika varianter av luftvärmepumpar som luft/luft, luft/vatten och med extra bra AC. Valet baseras på de förutsättningar som du har i ditt boende eller sommarhus.

Klimat + ekonomi = sant

Vi gör en analys vilken luftvärmepump som passar bäst och sköter installationen när du valt pump. Sen är det bara att njuta av både värme, kyla och sänkta energikostnader om du har ett oekonomiskt energisystem.

Inget krångel, vi tar hand om det

Allt du läser på internet är inte sant, så sluta googla och fråga någon med kunskap istället. Ring oss på Eldialog – vi vet vad vi pratar om.

En bra lösning för alla klimat

Luftvärmepumpen ger ett sundare inneklimat och en mer ekonomisk lösning i en och samma produkt. Luftvärmepumpen är här för att stanna.

Inte bara värme

Där du behöver värme på vintern kan även behovet av kyla vara stort på sommaren. Vi erbjuder en lösning där samma produkt ger dig både och.

Ska vi kopplas samman?

Ett bra samarbete kräver en bra dialog från första början. Hör av dig till oss med dina funderingar kring olika elarbeten. Och som alltid – inget jobb är för litet eller för stort. Och det finns inga dumma frågor.

Jour i mån av tid

Startkostnad 2 200 kr exkl moms.
Tillkommer tid och reskostnad.

Jour