Smarta hem och lokaler

Belysningen hemma eller på kontoret handlar idag inte bara om att slå på eller av en strömbrytare och så får det lysa som det gör. Nej, idag kan du få en riktigt bra, häftig och smart ljusdesign med ganska enkla medel. Du kan anlita oss för kreativt idéarbete hur belysningen ska funka och naturligtvis själva installationen.

IMG_9717

En smart standard

Vi använder alla vanliga styrsystem som finns på marknaden, till exempel Plejd.
Vi är även KNX-certifierade och kan integrera fastighetens elfunktioner i ett enda system.

Styr allt från telefonen, jorden runt

Utvecklingen har gett alla möjlighet till ett bekvämare liv, vilket vi tagit fasta på. Idag behöver du inte längre åka hem för att se om du har stängt av kaffekokaren eller för att försäkra dig om att ytterdörren är låst, det görs enkelt från din telefon.

Dina önskemål gör oss lösningsintresserade

Ställ dina önskemål så hjälper vi till att anpassa dem till ditt hem. Ju mer vi får veta desto bättre anpassat blir ditt hem redan från start. Ingenting är omöjligt.

Få koll på förbrukning

Idag finns det enkla lösningar för att se vad hela din anläggning förbrukar, minut för minut. Önskar du en separat mätning på enskilda grupper eller är du kanske nyfiken på hur mycket energi din diskmaskin gör av med? Inga problem – vi har lösningarna.

Ska vi kopplas samman?

Ett bra samarbete kräver en bra dialog från första början. Hör av dig till oss med dina funderingar kring olika elarbeten. Och som alltid – inget jobb är för litet eller för stort. Och det finns inga dumma frågor.

Jour i mån av tid

Startkostnad 2 200 kr exkl moms.
Tillkommer tid och reskostnad.

Jour