Energimätningar och energibesparningar

Innan man sätter in en åtgärd är det bra att veta vad problemet är. Det gäller för allting, även energibesparingar. Vi utför mätningar och analyser innan vi ger dig förslag på hur du kan sänka energiförbrukningen. Ofta är det mindre enskilda åtgärder som tillsammans blir en riktigt bra helhet med sköna besparingar som resultat.

1-3

Har du kontroll över din anläggning?

Det här är energieffektiviseringar som vi utför både för privatpersoner och företag. Och för dig som äger eller förvaltar fastigheter med lägenheter, har vi mätsystem där vi samlar in information och ger analysen lägenhet för lägenhet. Allt för att kunna sätta in rätt åtgärd på rätt plats.

Avancerad analys

Om du vill säkerställa din energiförbrukning så börjar alltid det arbetet med att ta reda på hur ditt system agerar idag. Vi har instrument och rätt kunskap för att hjälpa dig att ta fram statistik.

Sänkt förbrukning

Med tiden har energi hamnat alltmer i fokus. Du kan enkelt påverka hur mycket energi som ska användas och vi vägleder dig mer än gärna. Med dagens teknik och vår kunskap effektiviserar vi din anläggning och du kan minska din elförbrukning.

Se din förbrukning i realtid med dagens produkter

Idag finns det enkla lösningar för att se vad hela din anläggning förbrukar, minut för minut. Önskar du separat mätning på enskilda grupper, exempelvis om du är nyfiken på hur mycket energi diskmaskinen slukar, har vi lösningarna.

Ska vi kopplas samman?

Ett bra samarbete kräver en bra dialog från första början. Hör av dig till oss med dina funderingar kring olika elarbeten. Och som alltid – inget jobb är för litet eller för stort. Och det finns inga dumma frågor.

Jour i mån av tid

Startkostnad 2 200 kr exkl moms.
Tillkommer tid och reskostnad.

Jour