AV och konferensutrustning

– Hoppas att ni ser och hör ni som sitter längt bak…
Hur många gånger har vi inte hört den öppningsrepliken på ett möte? Det kan vara på jobbet, i skolan, föreningen eller var som helst som där flera människor samlas för att ta del av en information. Men ska bristen på bra teknik verkligen begränsa möjligheten att genomföra ett bra möte? Naturligtvis inte.

av-konferens

När alla behöver se och höra

Det är här vi på Eldialog kommer in i bilden (eller i mötet). Vi designar, installerar och trimmar in den konferensutrustning som krävs just i den lokal du har. Det kan vara högtalare, ljudsystem, mikrofoner, projektor, skärmar, belysning eller vad som nu behövs. Sen kan du prata, sjunga, spela, visa presentationer, filmer, bilder och alla kommer att se och höra.

Projektor eller skärm?

Vi erbjuder platsbesök med konsultation för att kunna erbjuda dig rätt lösning för dina behov.

Bra ljud både in och ut

Vi förstår vikten av att ha bra ljudkvalité, då stora delar av möten flyttas till denna miljö.

Skippa teknisk oro inför mötet

Enkelheten ska vara självklar när du kliver in i dagens mötesrum. Det digitala ska förenkla, inte skapa osäkerhet, så att ditt fokus kan läggas på att förbereda agendan.

Ska vi kopplas samman?

Ett bra samarbete kräver en bra dialog från första början. Hör av dig till oss med dina funderingar kring olika elarbeten. Och som alltid – inget jobb är för litet eller för stort. Och det finns inga dumma frågor.

Jour i mån av tid

Startkostnad 2 200 kr exkl moms.
Tillkommer tid och reskostnad.

Jour