Data och fibernät

Hur snabbt och omfattande data- och fibernät behöver du? Kanske en fråga som är svår att svara på sådär direkt. Vi installerar fastighetsnät för företag, bostadsrättsföreningar och i offentliga verksamheter.

data-och-fiber

Ett nät som går att lita på

Innan vi sätter igång arbetet så går vi igenom omfattningen, kapaciteten, storleken, era krav och en hel del andra förutsättningar. Allt för att ni ska få ett nät som är anpassat efter just er verksamhet. Sen är det bara att kommunicera snabbt, effektivt och pålitligt.

Bra täckning

När vi projekterar tar vi alltid höjd för framtiden då detta är ett område som utvecklats otroligt snabbt och så kommer att fortsätta. Vi vet att dagens behov är en färskvara.

Blixtsnabb standard

Oavsett dina krav gällande säkerhet kan vi alltid erbjuda dig rätt lösning. Självklart utför vi även enklare kompletteringar i befintligt nät, som exempelvis förstärkning av ditt trådlösa nätverk.

Anpassad kommunikation

Vi har både utrustning och utbildad personal för att kunna hjälpa dig med allt inom svetsning av fiber, felsökning och reparation av ditt befintliga data- och fibernät.

Ska vi kopplas samman?

Ett bra samarbete kräver en bra dialog från första början. Hör av dig till oss med dina funderingar kring olika elarbeten. Och som alltid – inget jobb är för litet eller för stort. Och det finns inga dumma frågor.

Jour i mån av tid

Startkostnad 2 200 kr exkl moms.
Tillkommer tid och reskostnad.

Jour