Solceller

Ett område som är extra mycket på tapeten (eller taket för att vara noga) är solceller. Snacka om en marknad som exploderat i positiv bemärkelse. Många företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner väljer nu att sänka sin energiförbrukning genom den här gröna omställningen.

solceller

Hela vägen fram

Att komplettera det befintliga uppvärmningssystemet med solceller. Vi hjälper dig hela vägen vid installation av solceller, från tillstånd och eventuella bidragsansökningar till montage och installation.

Vi hjälper dig välja rätt paneler

Vi brukar säga att det gäller att välja rätt paneler för rätt tak. Vi utgår alltid från allt från vilket typ av tak panelerna ska sitta på, takets väderriktning och vilka energibehov som finns.

Spara och tjäna pengar på ditt tak

Att installera solceller innebär att du blir din egen energiförsörjare. Får du överskott av el kan du sälja den vidare, vilket innebär att du även kan få tillbaka pengar på panelerna.

En grön omställning

Att installera solceller är inte bara av vinning för den egna plånboken utan också för miljön. Solenergi är förnybar energi och ett viktigt steg i den gröna omställningen.

Vill du göra en grön omställning?

Kontakta oss om specifika solenergifrågor på:

Jour i mån av tid

Startkostnad 2 200 kr exkl moms.
Tillkommer tid och reskostnad.

Jour